HOME


Welkom op de website van Stichting Boogie Promotions Holland.

Nieuw: click hier voor een video impressie van het Internationale Boogie & Blues Festival Holland.

De Officiele Facebook Pagina van Stichting Boogie Promotions Holland vindt u hier. Ook kunt u zich opgeven voor de gratis e-mail Nieuwsbrief.

Hierbij informeren wij u dat het Internationale Boogie & Blues Festival Holland in 2015 niet zal plaatvinden. In ieder geval niet in Ermelo.

Het nieuwe management van hotel Heerlickheijd van Ermelo heeft laten weten dat er binnen hun organisatie geen 'ambassadeurs' meer zijn en de festivals te weinig opleveren, waarbij het hotel aangeeft op basis van de bestaande afspraken niet langer te kunnen samenwerken met betrekking tot het festival.

Vanzelfsprekend betreuren wij deze beslissing van het nieuwe management, maar wij zijn momenteel bezig met het kijken naar nieuwe data en nieuwe locaties voor het festival. Ook hopen wij u binnenkort te informeren over meerdere boogie woogie en pianoblues concerten die we gaan organiseren. Er staat veel leuks te gebeuren waarover wij u vanzelfsprekend nader zullen berichten. U kunt zich opgeven voor de gratis Boogie Woogie & Pianoblues Nieuwsbrief door
hier te klikken.

Veel plezier op onze website.

Met swingende groeten,
Stichting Boogie Promotions Holland


Internationaal Boogie Woogie Festival Holland 2014
(foto: Robert Joore)