INTERNATIONAAL HEINEKEN BOOGIE & BLUES FESTIVAL HOLLAND 2013


Introductie
Artiesten
Kaartverkoop
Programma
Arrangement
Sponsors
Donateurs
Lokatie
Fotoimpressie
Masterclass
Pers
Gastenboek

Dank voor de vele enthousiaste reacties die wij van u ontvangen over het Internationale Heineken Boogie & Blues Festival Holland 2013.

Wij vinden het leuk als u een bericht achterlaat in het gastenboek van het festival.

Binnenkort vindt u op deze pagina en op Facebook een uitgebreide terugblik met live-foto's en videofragmenten...!

Met vriendelijke groet,
Stichting Boogie Promotions Holland

 

Internationaal Heineken Boogie & Blues
Festival Holland 2013 (Andrew Elias)

Introductie

Het Internationale Heineken Boogie & Blues Festival Holland is één van 's werelds grootste boogie woogie en piano blues festivals. Vele pianisten en andere musici uit de gehele wereld treden voor u op, in de sfeervolle zaal van hotel Royal Tulip Heerlickheijd van Ermelo.

Het festival brengt u een onvergetelijke avond met muzikaal en swingend topentertainment, bestaande uit Boogie Woogie, Blues, Jazz, Rhythm 'n Blues, Gospel en Rock 'n Roll. Het is een unieke ervaring om al deze topartiesten op één podium te zien optreden, en vooral om ze te kunnen zien sámenspelen.

Entreekaarten zijn telefonisch of per e-mail verkrijgbaar bij hotel Heerlickheijd van Ermelo, afdeling reserveringen, vanaf € 49,50 per stuk. De zitplaatsen zijn genummerd. Tevens zijn er 'eerste rangs' kaarten beschikbaar voor € 59,50 per stuk.

Hotel Royal Tulip Heerlickheijd van Ermelo
Staringlaan 1
3852 LA Ermelo
Tel: 0341-56 85 85
Fax: 0341-56 85 00
E-mail: info@royaltulipheerlickheijdvanermelo.nl
Website: http://www.heerlickheijdvanermelo.nl

Hotel Heerlickheijd van Ermelo biedt festivalbezoekers speciale Boogie Woogie Arrangementen, indien u voor en/of na het festival wilt overnachten. Daarvoor kunt u contact opnemen met het hotel of kijken bij Arrangement.

Na afloop van de festivalavond kunt u nog tot in de late (of “vroege”) uurtjes nagenieten tijdens de afterparty, waar de muzikanten in informele sfeer zullen spelen op twee in de bars opgestelde piano’s.

De organisatie van het festival is in handen van de Stichting Boogie Promotions Holland.Volg ons op Facebook en
Twitter:Twitter @boogiefestival